Over ons & Contact

 

 

 

 

 

ABACY is een jonge dynamische onderneming met persoonlijke dienstverlening aan ondernemers in het midden- en klein bedrijf. De medewerkers bogen op meer dan dertig jaar praktijkervaring op het gebied van samenstellen van jaarrekeningen, fiscale aangiften en advisering in de ruimste zin des woord.

Kenmerkend voor ABACY is de persoonlijke en gerichte aanpak, betrokkenheid bij de client en uitgebreide dossierkennis. De korte lijnen en de aantrekkelijke tarieven vormen de basis voor de langdurige samenwerking, welke de medewerkers van ABACY met haar cliënten hebben.

Mart van den Nieuwenhuizen

151028-004

 

 

 

 

 

Mart van den Nieuwenhuizen is sinds 1979 werkzaam in de accountancy en in 1991 afgestudeerd als Registeraccountant. Per 1 Januari 2023 heeft hijzich uitgeschreven uit het register, gezien de administratieve ballast die dit elk jaar met zich meebracht, met nauwelijks meerwaarde voor de cliënten. Hij voelt zich als een vis in het water bij de begeleiding van MKB ondernemers. De toegevoegde waarde die hij kan betekenen vormt zijn uitdaging. Klant tevreden = Mart tevreden

Hobby’s

–     Voetbal (tegenwoordig vooral kijken)

–     Vissen

–     Biljarten

 

 

ABACY

Kapelaan Huijberslaan 36A

5061 BC Oisterwijk

Telefoon 013-5211490

website www.abacy.nl

email info@abacy.nl

Recent Posts